2 روش طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

(*2*)

طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

روش های پخت بادمجان کباب گیلانی

بادمجان کباب گیلانی، غذای شیک و مجلسی و سنتی شمال کشور است که طرفداران زیادی دارد.

بادمجان کباب گیلانی یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار شمال کشور به خصوص استان گیلان است.  بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر را با گردو آسیاب شده، جعفری، رب انار و … متناسب با ذائقه شخصی پر میکنند و به عنوان وعده غذایی ناهار با برنج یا کته و به عنوان وعده غذایی شام با نان میل مینمایند. در ادامه مقاله دو روش پخت متفاوت بادمجان کباب را با شما در میان میگذاریم.

1- طرز تهیه بادمجان کباب

مواد لازم بادمجان کباب

برای 4 نفر

زمان آماده سازی 20  دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

 گردو 1 پیمانه
 پیاز 1 عدد
 بادمجان 5 عدد
 رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
 سیر 2 حبه
 نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
جعفری 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع مقدار کافی

grilled eggplant 01 2 روش طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش اول طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است.

بیشتر بخوانید:  گلوتن را از کجا تهیه کنیم؟

وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر فاصله از هر طرف با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید.

بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود سپس شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط سرخ کنید.

اگر میخواهید غذایتان رژیمی شود میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.

2 حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کرده تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند.

رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چاشنی موفونگو

مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در صورت تمایل میتوانید پس از تفت دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.

داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید آب تابه بخار شود و بادمجانها مزه بگیرند.

روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.

2- بادمجان کباب به روش دیگر

مواد لازم بادمجان کباب گیلانی

برای 6 نفر

 بادمجان قلمی شش عدد
پیاز یک عدد
گردو آسیاب شده نصف پیمانه
رب انار یک قاشق سوپخوری
 رب آلو دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

grilled eggplant 02 2 روش طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش دوم طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

بادمجان را پوست گرفته و برشی روی آن ایجاد کنید و مقداری نمک رویش بپاشید و یک ساعت در صافی بگذارید تا تلخی اش گرفته شود.

پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و آبش را بگیرید و با رب انار، گردو و رب آلو مخلوط نموده و ادویه ها را به آن  اضافه کنید.

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

داخل شکم بادمجان را با خالی  کرده با مواد آماده شده پر کنید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و بعد از این که داغ شد، بادمجان ها را داخل قابلمه بچینید و در قابلمه را ببندید و صبر کنید با حرات کم به آرامی سرخ شوند.

وقتی یک طرف بادمجان ها سرخ شد ، طرف دیگر را هم سرخ کنید.

میتوانید کنار  بادمجان ها از گوجه فرنگی سرخ شده هم استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده نان چاباتا …